Ceglédbercel Község Honlapja
ma 2017. január 2., Ábel napja van
Főoldal » Turista vagyok »

Ceglédbercel turista információk

Településünk bemutatkozik

Turista vagyok - 2011. október 27. Településünk bemutatkozik

Ceglédbercel település a Duna és a Tisza közt, Pest megyében, Budapesttől mintegy 60 km-re délkeleti irányban található, Albertirsa és Cegléd között, a 4-es számú főközlekedési útvonal mellett, illetve a Budapest-Szolnok vasútvonalon.


21. Dobos Gála

Cegléd - 2015. május 28.

Idén 21. alkalommal kerül megrendezésre a NEMZETKÖZI DOBOS- ÉS ÜTŐS GÁLA

Vadjaink

Környék - 2009. november 17.

Az elkövetkezendő számokban a nagy- és apróvadjainkról fogok írni, kiegészítve az aktuális vadászati témákkal. Elsőnek az őzet és a dámszarvast ismertetném.

Énekkari Krónika október

Turista vagyok - 2009. november 17.

Töretlen lendülettel minden énekpróbán és fellépésen részt vesznek. Ők a lelke, a mozgatórugói a vegyeskarnak. Tisztelet és szeretet veszi körül őket. Fiatalos mentalitásukat sem az idő, sem a kor nem töri meg. Ha nem jelennek meg a próbákon, aggódva informálódunk egészségi állapotuk felől.

Ceglédbercel Község Bora borbírálat

Turista vagyok - 2009. november 4. Ceglédbercel Község Bora borbírálat

Ceglédbercel Község Önkormányzata immár 6. alkalommal hirdette meg „Ceglédbercel község bora” című pályázatát, az Ungváry László Borrend közreműködésével.

Félúton, hazafelé…

Turista vagyok - 2009. október 15. Félúton, hazafelé…

Utazom. Otthonról, haza. Opálos köd rejti ma reggel a tájat, takarva tegnapot, mát. Fent a Nap erőlködik, szeretne áthatolni rajta. Több-kevesebb sikerrel jár igyekezete. Bámulok ki a vonat ablakán, szeretem ezt a rozsdásodó őszi látványt. Meleg színek, a Földanya színei ölelnek meg, töltenek fel és kísérnek utamon.