Ceglédbercel Község Honlapja
ma 2017. január 2., Ábel napja van
Főoldal » Önkormányzat » Költségvetési szervei » Polgármesteri hivatal »

Polgármesteri hivatal

Tájékoztató (Igazgatási szünet Ceglédbercel)

Polgármesteri hivatal - 2011. december 16.

Tájékoztatjuk a Tisztelt lakosságot, hogy Ceglédbercel Község Önkormányzat Polgármesteri Hivatala 2011. december 23-tól december 30-ig igazgatási szünet lesz.

Jegyzői szakmai műhely Ceglédbercelen

Polgármesteri hivatal - 2011. november 15.

A múlt heti önkormányzati szakmai értekezlet folytatásaként ismételten szakmai rendezvénynek adott otthont a ceglédberceli Polgármesteri Hivatal. A rendezvény szakmai műhelyként biztosított lehetőséget a térség jegyzői számára a készülődő új önkormányzati törvény megvitatására. A megbeszélésen a házigazda mellett Cegléd, Nagykőrös, Albertirsa, Újszilvás, Tápiószőlős, Kocsér, Nyársapát, Csemő, Jászkarajenő, Mikebuda települések hivatalvezetői fejtették ki véleményüket a parlamenti vita alatt álló jogszabályról.

Befejeződött a Népszámlálás Ceglédbercelen

Polgármesteri hivatal - 2011. november 15.

Hosszú előkészítési szakaszt követően az október 1. és október 31-e között, illetve a november 8-i pótösszeírási időpontig 100%-os teljesítéssel befejeződött a 2011. évi Népszámlálás Ceglédbercelen. A 15 helyi számlálóbiztos és 4 fő felülvizsgáló eredményes munkájának köszönhetően településünk mindvégig az országos és a megyei átlag feletti készültséggel látta el feladatát.

Választással kapcsolatos elérhetőségek

Polgármesteri hivatal - 2010. szeptember 8.  

Helyi Választási Bizottság Határozatai

Polgármesteri hivatal - 2010. augusztus 24.