Ceglédbercel Község Honlapja
ma 2017. január 2., Ábel napja van
Főoldal » Önkormányzat »

Ceglédbercel Község Önkormányzata

Ceglédbercel Község Önkormányzat szervezeti felépítése, elnyert pályázatai, az Önkormányzat által kiírt pályázatai és Intézményei találhatók meg itt.


Belterületi utak fejlesztése

Elnyert pályázatok - 2009. szeptember 17. Belterületi utak fejlesztése

KMOP - 2008 - 2.1.1/B terv célja a Ceglédbercelen található Kassai, Kinizsi, Nagyváradi, Virág, Víg Zrinyi és Ifjúság utcák állandó burkolattal való ellátása.

Udvari játékok beszerzése a Napsugár Óvoda részére

Elnyert pályázatok - 2009. szeptember 14. Udvari játékok beszerzése a Napsugár Óvoda részére

A projekt célja a ceglédberceli Napsugár óvoda udvarának játszótéri eszközökkel való felszerelése. A közvetlen célkitűzés megvalósulása szolgálja a hosszú távú célkitűzés megvalósulását, mely a minőségi alapfokú oktatás feltételeinek megteremtését biztosítja.

Ceglédbercel Polgármesteri Hivatalának elérhetőségei

Polgármesteri hivatal - 2009. szeptember 1. Ceglédbercel Polgármesteri Hivatalának elérhetőségei

Ceglédbercel Község Önkormányzat Polgármesteri Hivatalának, dolgozóinak, tisztviselőinek címe, telefonszáma, és email címe.

Ceglédberceli óvoda bővítése

Elnyert pályázatok - 2005. január 7.

A Közép-Magyarországi régió speciális helyzetet képvisel az országban. A fõváros gazdasági fejlettségéhez viszonyítva a térség kistelepülései jelentős lemaradásban vannak. A minőség biztosítása a szakmai tevékenységen túl az alapvető tárgyi feltételek biztosításában valósulhat meg. Egy megfelelő óvoda épület elkészítésével a ceglédberceli óvodások számára is megvalósulna az egyenlő esélyek megteremtése, mely segít abban, hogy a későbbiek során jobb eséllyel kapcsolódhassanak be az iskolai tanulás folyamatába.