Ceglédbercel Község Honlapja
ma 2017. január 2., Ábel napja van
Főoldal »

Nyitott szertárkapuk (nyílt nap)

Megjelent: 2015. május 18.; Utolsó frissítés: 2015. május 18.

A Nemzetközi gyermeknap alkalmából, az idei évben a Ceglédi Katasztrófavédelmi Kirendeltség és az alárendeltségébe tartozó tűzoltóságok, május 31-én „Nyított szertárkapuk” néven, katasztrófavédelmi gyermeknapot tartunk.

A nyílt nap alkalmával, az érdeklődő gyermekek és családtagjaik, számára próbariasztás kerül végrehajtásra, valamint a tűzoltóságokra ellátogatók közelről megtekinthetik a készenléti szereket, a tűzoltók különleges felszereléseiket, ezáltal betekintést nyerhetnek a tűzoltók napi feladatvégzésbe. 

A program célja a gyermekek és családtagjaik részére a hivatásos és önkéntes katasztrófavédelmi szerveztek mindennapi tevékenységének és életének bemutatása illetve a katasztrófavédelmi közösségi szolgáltatások népszerűsítése. 

Cegléd Hívatásos Tűzoltó Parancsnokság, a Nagykátai Hivatásos Tűzoltó Parancsnokság, valamint a Nagykőrösi Önkormányzati Tűzoltóság 2015. május 31-én 10 és 16 óra között várja az óvodás és iskolás csoportokat.

 A rendezvény programja:

  • A látogatók fogadása 10:00 és 16:00 között,
  • A nap során több próbariasztás végrehajtása,
  • A gyermekek, gyermekcsoportok folyamatos fogadása, szerek, laktanyák, bemutatása,
  • A középiskolások figyelmének felhívása a katasztrófavédelemnél teljesíthető közösségi szolgálatra

A fenti rendezvénnyel kapcsolatos bővebb információ a Cegléd Katasztrófavédelmi Kirendeltségen a +36-53/311-025 telefonszámon kaphatnak.

Ceglédberceli hírek