Ceglédbercel Község Honlapja
ma 2017. január 2., Ábel napja van
Főoldal » Közérdekű » Tájékoztató »

Bursa Hungarica pályázat

Megjelent: 2009. október 1.; Utolsó frissítés: 2009. október 2.

Bursa Hungarica pályázat A Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszer célja az esélyteremtés érdekében a hátrányos helyzetű, szociálisan rászoruló fiatalok felsőoktatásban való részvételének támogatása. A Bursa Hungarica többszintű támogatási rendszer, amelynek pénzügyi fedezeteként három forrás szolgál: a település, a megye illetve az intézmény.

„A” típusú pályázati kiírás

Ceglédbercel Község Önkormányzata az Oktatási és Kulturális Minisztériummal együttműködve ezennel kiírja a 2010. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot felsőoktatási hallgatók számára a 2009/2010. tanév második és a 2010/2011. tanév első félévére vonatkozóan.

„B” típusú pályázati kiírás

Ceglédbercel Község Önkormányzata az Oktatási Minisztériummal együttműködve ezennel kiírja a 2010. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok számára.

A pályázatok benyújtási határideje: 2009. október 30.

Pályázati űrlapokat a www.bursa.hu internetes oldalról lehet letölteni, illetve a Polgármesteri Hivatal 6. sz. irodájában lehet igényelni.

Ceglédberceli hírek