Ceglédbercel Község Honlapja
ma 2017. január 2., Ábel napja van
Főoldal »

Köszöntjük Ceglédbercel megújult honlapján

Megjelent: 2009. október 2.; Utolsó frissítés: 2009. október 17.

Köszöntjük Ceglédbercel megújult honlapján Az őskorban. Egy ősférfi meg egy őslány ül a barlang előtt, ropog a tábortűz, s figyelik a naplementét. A lány:
- Kedvesem, mondj nekem valamit, amit még senkitől nem hallottam!
- INTERNET.

Nemcsak az ősember, hanem korunk embere is folyamatos kihívások között éli életét. Nap mint nap elvárásoknak kell megfelelnie, melyek hol külső (munkahelyi, iskolai, emberi kapcsolatokból), hol belső késztetésekből fakadnak. A feladatok megoldása egyre összetettebb, ezért a „miért, honnan, hová, hogyan” kérdések megválaszolása segítség nélkül már szinte lehetetlen. Az információ valóban hatalom. Birtoklása sikerre vezethet, hiánya pedig hátrányos helyzetbe sodorhat. Az információs éhség csillapításához mindenki számára számtalan csatorna kínálkozik az ősi szóbelitől a klasszikus nyomtatotton keresztül a robbanásszerűen fejlődő elektronikusig.

E kihívásokkal teli környezetben örömmel indítjuk útjára településünk megújult honlapját, mely informatív, átlátható formában elektronikus úton nyújt tájékoztatást múltunkról, jelenünkről és terveinkről. Széles körnek kívánunk szolgáltatást biztosítani közérdekű hírekkel, önkormányzati tájékoztatókkal, turisztikai, vállalkozói információkkal és minden olyan témával, ami nagy nyilvánosságot kíván a településen, valamint a nagyvilágban.

Kérjük, hogy ne csak olvasóként legyen vendégünk, hanem tudósító, szerkesztőként is segítse munkánkat. Várjuk ötleteit, illetve híreit a szerkesztőség Üzenet küldése Ceglédbcel Község Önkormányzat Polgármesteri Hivatalának címére.

Eredményes böngészést és sok sikert kívánok Önnek!

Pető Zsolt
jegyző

Ceglédberceli hírek