Ceglédbercel Község Honlapja
ma 2017. január 2., Ábel napja van
Főoldal »

Impresszum

Megjelent: 2009. szeptember 1.; Utolsó frissítés: 2010. január 16.

Üzemeltető
Ceglédbercel Község Polgármesteri Hivatala
2737 Ceglédbercel, Pesti út 61.

Webmester
Balogh Norbert

Grafika és fejlesztés
Atko - design & development

Szerzői jogok

A Ceglédbercel Község Polgármesteri Hivatala (továbbiakban: üzemeltető) által üzemeltetett www.cegledbercel.hu webhelyen (továbbiakban: weboldal) található tartalom a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben foglaltak szerint védelem alatt áll. Ezen tartalom — hacsak másképp nincs jelölve — az üzemeltető szellemi tulajdonát képezi és az üzemeltető előzetes írásbeli engedélye nélkül sem online, sem nyomtatott formában nem használható fel!

A felelősség kizárása

Szolgáltatásaink számos olyan linket tartalmaznak, amelyek más internetes oldalakra vezetnek. Ezen oldalak tartalmáért az üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal.

Az üzemeltető lehetőségei szerint mindent elkövet azért, hogy az általa szolgáltatott adatok pontosak legyenek. Az esetleges pontatlan adatközlésekből eredő kárért való felelősségét kifejezetten kizárja. Úgyszintén kizárja felelősségét az üzemeltető azon adatokért, közleményekért, hirdetésekért, stb., amelyeket az általa működtetett weboldal lehetőségeinek kihasználásával a felhasználók közvetlenül helyeznek el a weboldalon.

Külső linkek

A weboldalak fő- és aloldalaira mutató linket bárki elhelyezhet saját felületén külön hozzájárulásunk nélkül úgy, hogy a link szövege az a linkelt oldal tartalmára vonatkozóan releváns legyen. Kérésünkre ezen linket, linkeket eltávolítani köteles. Az üzemeltető kifejezetten megtiltja, hogy a weboldal bármely oldalát, vagy annak bármely részét (képet, videót, dokumentumot, vagy egyéb digitális tartalmat) a hivatkozó weboldal részeként jelenítse meg (közvetlen linkként, keretben, vagy beágyazott keretben).

Egyéb szerzői jogok

Köpönyeg.hu - 15 nap időjárásaAz weboldalon található időjárási adatokat a Köpönyeg.hu internetes oldaláról, az oldal üzemeltetőjének írásos engedélyével vesszük. Az időjárási adatok szerzői jogai a Köpönyeg.hu oldal üzemeltetőjét illetik meg.

stock.xchng bannerSzámos, az oldalon található képet, és grafikai elemet a stock.xchng oldalról veszünk. Ezen képek szerzői jogai minden esetben a kép szerzőjét illetik meg. További információkért keresd fel a stock.xchng oldalt.

Atko - design & developmentA weboldal megjelenítéséért és adminisztrációjáért felelős szoftvermotor szerzői jogai annak fejlesztőjét, Kovács Attilát illetik meg.

Ceglédberceli hírek