Ceglédbercel Község Honlapja
ma 2017. január 2., Ábel napja van
Főoldal »

Ceglédberceli aktualitások, információk

Ceglédbercel Község Képviselőtestülete és a Polgármesteri Hivatal összes dolgozója nevében tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önöket Ceglédbercel hivatalos honlapján.
A mai rohanó világban nagy szükség van az Internetre, melynek segítségével akár otthonunkból intézhetjük ügyeinket, megismerkedhetünk tőlünk távol eső települések történetével, betekintést nyerhetünk mindennapjaikba. A honlapunkra látogatónknak szeretnénk segítséget nyújtani abban, hogy megismerkedjenek községünk történetével, mindennapjaival.

Török József
polgármester


Tjékoztató szabadtéri tűzgyújtásról és külterületi tűzgyújtási kérelem

Főoldal - 2015. március 18.

A Pest Megyei Katasztrófavédelemi Igazgatóság Cegléd Katasztrófavédelmi Kirendeltség Katasztrófavédelmi Hatósági Osztály tájékoztatója a szabadtéri tűzgyújtás és tűzmegelőzés szabályainak változásáról szóló tájékoztatója, a szabadtéri tűzgyújtás és tűzmegelőzés szabályainak változásáról szóló tájékoztató, valamint kérelem külterületi irányított égetés engedélyezéséhez.

Az állampolgárok bevonásával készül a szélessávú térkép

Főoldal - 2015. március 12.

A kormány a Digitális Nemzet Fejlesztési Programban célul tűzte ki, hogy 2018-ra Magyarország teljes területén elérhetővé tegye a 30 Mbit/s sávszélességű internetkapcsolatot. Az eddigi legnagyobb volumenű hálózatfejlesztés eredményes végrehajtása érdekében országos szintű térképes adatbázis készül az újgenerációs szélessávú lefedettségről. A következő évek beruházásait megalapozó adatok pontosításához a kormány a lakosság mellett a települési jegyzők és a kormányhivatalok közreműködését is kéri.

Tájékoztató az Avar és kerti hulladék ártalmatlanításáról

Főoldal - 2015. március 9.

Tájékoztatjuk a Tisztelet lakosságot, hogy a 2015. március 5-én hatályba lépett az Országos Tűzvédelmi Szabályzatról szóló 54/2014 (XII. 5.) BM rendelet (továbbiakban: OTSZ).

Szabadtéri tüzek megelőzése

Főoldal - 2015. március 5.

Az elmúlt napokban országszerte megnövekedett a szabadtéri tüzesetek száma, ezek többsége összefüggésbe hozható a szokásosnál korábban megkezdett tavaszi kerti munkákkal. Az év eleje óta már majdnem kétszáz erdő- és vegetációtűz keletkezett az országban. Pest megyében is többször kellett a tűzoltóegységeknek az ilyen jellegű tűzeseteknél beavatkozni.

Ökovíz tájékoztató 2015 (szelektív)

Tájékoztató - 2015. február 27.

2015. évi szelektív tájékoztató.

Személyi jövedelemadó 1%-a felajánlható

Helyi Civil Szervezetek - 2015. február 17. Személyi jövedelemadó 1%-a felajánlható

Március 16. a magyar zászló és címer napja

Főoldal - 2015. február 17. Március 16. a magyar zászló és címer napja

Új dátummal gyarapodott jeles napjaink sora. Az Országgyűlés 45/2014. (XII. 17.) határozata értelmében 2015-től március 16. a magyar zászló és címer napja.

A bírósági ülnökök választásáról tájékoztató

Főoldal - 2015. február 17.

Magyarország köztársasági elnöke az Országos Bírósági Hivatal elnökének előterjesztésére az ez évi ülnökválasztást várhatóan 2015. március 7. napja és 2015. április 30. napja közé eső időtartamra tűzi ki. A bíróságok számára rendkívül fontos, hogy - az Alaptörvényben rögzített társasbíráskodás elvének megfelelően - az ítélkezés menetében megfelelő számú ülnököt tudjanak foglalkoztatni. A megyei (fővárosi) közgyűlésre és a települési önkormányzatok, illetve a területi és települési nemzetiségi önkormányzatok képviselő-testületeire, mint választó szervekre kiemelt feladatot jelent az ülnökválasztás lebonyolítása.

Ceglédberceli hírek

Elérhetőség

Ceglédbercel Község Önkormányzat Polgármesteri Hivatala
Cím: 2737 Ceglédbercel Pesti út 61.
Telefon: (+36 53) 578 000
Telefax: (+36 53) 578 000
Email: Elérhetőség

Polgármesteri Hivatal elérhetőségei »
Magyarországi Nemzetiségek I. Országos Találkozója - Ceglédbercel Magyar Élelmiszerbank

Ceglédbercel települést a Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatja.

ÖKOVÍZ Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest Megyében